Opinie klientów|o smarthost.pl

Poprosiliśmy naszych Klientów, żeby nieobowiązująco opisali, z czego szczególnie są zadowoleni w zakresie współpracy ze Smarthost.
Poniżej prezentujemy opinie naszych Klientów o hostingu Smarthost.pl

Tomasz Bartyzel

Tomasz Bartyzel, właściciel

www.maluszek24.pl

2020.09.11

Niezawodny hosting i rewelacyjny helpdesk – pisałem już do nich o różnych porach dnia i nocy (tak w nocy też :-) ), zawsze szybko i bardzo trafnie udzielają pomocy – nawet w sprawach, które nie należą do ich obowiązków. Podsumowując: bezawaryjnie, szybko i bardzo bardzo przyjaźnie do klienta.
Wieloletnia współpraca z firmą SmartHost przebiega bezproblemowo, to w obecnych czasach jest kluczowe dla zapewnienia szybkości, płynności, a przede wszystkim poczucia bezpieczeństwa i pewności wpływającej na kontakty Twojej firmy z klientami.

Firma Milewski

Michał Milewski, Manager

milewski.com.pl

2020.09.11

Tani Gadżet

Marcin Wasik, Marcin (właściciel)

tanigadzet.com.pl

2020.09.11

Hosting w firmie Smarthost jest obecnie jednym z najlepszych na rynku. Konkurencyjne ceny, szybka i rzetelna pomoc w przypadku problemów.
Według mnie smarthost to najlepszy hosting w Polsce. Oprócz genialnej oferty, która jest świetna zarówno dla małych jak i dużych blogerów oraz firm wyraźnie odznacza się TROSKĄ o klienta. Miałam problem techniczny i nie mieli żadnego obowiązku mi pomóc i tylko dzięki nim został on zażegnany. Jestem pewna, że nie mogłam trafić lepiej, szczególne podziękowania dla Pana Wojciecha oraz Pana Rafała.

Imagine Day

Sara Sycz, administrator

www.imagineday.pl

2020.09.07

Elektrofix sp. z.o.o.

Andrzej Zdeb, Prezes Zarządu

www.elektrofix.pl

2020.09.07

Zdecydowanie polecam. Jasny i przejrzysty panel zarządzania, szybki i bardzo dobry kontakt online, jeszcze szybsza pomoc oraz dobre ceny to plusy. Polecam, dla mnie to rewelacyjny hosting.
Potrzebuję serwisu, który po prostu działa. 24/7 - tylko tyle i aż tyle. Na Smarthost działam już ponad rok, i nigdy nie było awarii, a wszelkie moje potrzeby załatwiałem w kwadrans z Help-deskiem. Od kilku miesięcy nawet do Help-desku się nie odzywam, bo nie mam potrzeby.

ABIX Edukacja

Adam Jurkiewicz, Współwłaściciel

abixedukacja.eu

2019.11.07

Ryszard Choroszy

Ryszard Choroszy, Redaktor naczelny portal-mundurowy.pl

Portal-mundurowy.pl

2019.08.03

Polecam uslugi swiadczone na smarthost.pl. Poprzednio korzystalem z home.pl. Znaczna lepsza relacja ceny do jakosci i w dodatku mozna zawsze liczyc na pomoc administratorow uslugi hostingowej
Jestem bardzo zadowolona. Prefesjonalna, w pełni zadowalajaca usługa. Polecam

Ewa Siekielewska

Ewa Siekielewska, właściciel firmy

ewasiekielewska.smarthost.pl

2019.08.02

Rafał Dworczak

Rafał Dworczak, właściciel

city4you.pl

2019.02.05

Korzystam z usług smarthost.pl już drugi rok. Kiedy ktoś pyta mnie o polecenie hostingu, z całą odpowiedzialnością polecam tego dostawcę. Intuicyjny panel to dla mnie spore udogodnienie, a serwis IT działa w sposób perfekcyjny. Reakcja jest prawie natychmiastowa i zawsze kończy się rozwiązaniem moich oczekiwań.
Super!

Refimex sp. z o.o.

Oleg Bondarenko, Prezes zarządu

www.refimex.pl

2018.12.28

Jan Skrzyniarz

Jan Skrzyniarz, technik elektronik

www.polbeerlabels.pl

2018.12.27

jak dotąd wszystko O.K!, strona działa bez zarzutu, pozdrawiam ekipę...
super!!! polecam wszystkim!!!

Aneta

Aneta, właściciel

malujemypoznan.com.pl

2018.12.27

Marcin

Marcin, Właściciel

abri-nieruchomosci.com

2018.12.27

Super hosting
Rewelacja! stabilnie i bez przerw. Polecam

Piotr Sławiński

Piotr Sławiński, webmaster

strona24.com

2018.12.27

Piotr Sławiński

Piotr Sławiński, admin

strony-pozycjonowanie.pl

2018.12.27

Super hosting, zdecydowanie polecam.
Krótko chciałbym dodać od siebie odnośnie naszej współpracy ze jestem zadowolony z usług sponsorowanych przez SmartHost.pl spełniają moje oczekiwania. Jesteście jedyną firmą z którą wiąże dłuższą współprace.Pierwszy raz się spotkałem z usługami na wysokim poziomie i od razu mówię ze zostaje z wami bo macie najlepsze usługi hostingowe z jakimi się spotkałem w sieci. Dziękuję :)

Damian Kucaj

Damian Kucaj, Webmaster

glfusion.pl

2018.12.16

Jolanta Lenart

Jolanta Lenart, Właściciel

jolanta-lenart.pl

2018.12.12

To jest mój 4 hosting i najlepszy. Sympatycznie, życzliwie i fachowo, nawet jeśli coś nie jest w zakresie usług można liczyć na wsparcie. Szybka reakcja w likwidowaniu problemu. Dziękuję!
Jaka może być lepsza opinia niż to, że przedłużyłem hosting na kolejny rok? ;-) Oto moje u Was serwisy: https://www.sztukapolska.com.pl https://www.portretpupila.pl https://www.masterofstainedglass.com i właśnie tworzony: https://www.azylanci.pl

Wojciech Misiaszek

Wojciech Misiaszek, Właściciel

www.sztukapolska.com.pl

2018.11.20

OSB Solutions

Osbert Mwijukye, Team Leader

mwijukyeosbert.com

2018.11.01

I highly commend and appreciate the team at Smarthost, One thing I will always remember is that they are very supportive, always Quick to help. All my issues are always fixed at no extra charge. God Bless you smart host, you have helped me and my clients a lot
Bardzo sprawne profesjonalne przygotowanie wszystkich potrzebnych do hostingu materiałów naszej strony www. oraz poczty e-mail. Wszystko jest bardzo dobrze zaprogramowane bez żadnych problemów obsługiwana jest nasza firma. Polecamy wszystkim współpracę z firmą Smarthost. Pozdrawiam

Z.P.H.U. Grofes

Zygmunt Grodzki, Kierownik techniczny

www.grofes.pl

2018.10.31

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hosting WordPress

Szybkość i wydajność: dyski ssd, http/2, wiele metod cache, bezpłatne przeniesienie danych, bezpłatne certyfikaty SSL

Hosting Joomla

Szybkość i wydajność: wysokie I/O, dużo pamięci RAM, dyski ssd, http/2, bezpłatne certyfikaty SSL, wsparcie techniczne

Hosting Presta

Bezpieczeństwo i wydajność: pełna separacja, technologia anty-exploitowa, dysk SSD, http/2, bezpłatne certyfikaty SSL.

Serwery dedykowane

Wszędzie tam, gdzie wymagana jest duża moc obliczeniowa, możesz wybrać jeden z naszych serwerów dedykowanych w naszej własnej serwerowni zlokalizowanej w Polsce.

Serwery VPS

Kiedy musisz skonfigurować system operacyjny na naszej platformie hostingowej, dobrym pomysłem jest wybranie własnego VPS z cPanel i dostępem do roota.

Rejestracja Domen

Na Smarthost.pl można zarejestrować kilkaset rodzajów domen z całego świata. Nasze ceny są przystępne dla wszystkich. Jesteśmy partnerem NASK.