Opinie klientów|o smarthost.pl

Poprosiliśmy naszych Klientów, żeby nieobowiązująco opisali, z czego szczególnie są zadowoleni w zakresie współpracy ze Smarthost.
Poniżej prezentujemy opinie naszych Klientów o hostingu Smarthost.pl

Ciepliki Aneta Macko

Marcin Macko, Administrator

ciepliki.pl

2020.10.03

Polecam hosting smarthost! Nie jestem zaawansowanym użytkownikiem a nie miałem żadnych problemów z uruchomieniem swojej pierwszej strony internetowej. Support działa błyskawicznie i o każdej porze.
Na Smarthosta trafiłam poprzez rekomendację osoby, która od wielu lat ma tam kilka domen - co było dla mnie najbardziej wiarygodną opinią. W lipcu przeniosłam tam domenę oraz wykupiłam hosting, a potem... utknęłam! Nie miałam zielonego pojęcia jak się tym wszystkim zająć, dlaczego nie mam certyfikatu SSL, gdzie jest jeden kluczowy plik.... Na szczęście chłopaki z czatu zawsze odpowiadali na moje pytania szybko, uprzejmie i kompetentnie i koniec końców, mam działającą stronę i podpięty certyfikat! Polecam ich z czystym sercem!

Home Forest

Agnieszka Czubak, CEO

homeforestgranada.com

2020.10.03

bdb

Darek Padewski, właściciel

jakzapamietac.pl

2020.10.02

Przenieśliśmy się do Smarthost na początku 2020r, po wielu latach w innej firmie i przyznaję szczerze, że nie żałujemy. Przenosiny przebiegły bardzo sprawnie. Kilka razy korzystaliśmy z pomocy za pośrednictwem chatu i zawsze odbywało się to bardzo sprawnie i skutecznie. Jeżeli jakość usług się nie pogorszy, to na pewno będziemy stopniowo poszerzać naszą współpracę. POLECAM !!!
Przeszedłem do Smarthost z Siteground i Fastcomet. Parametry sprzętowe bardzo zbliżone. Cyfry na fakturze też niemal takie same, ale w przeciwieństwie do zagranicznych hostingów, wyrażone w PLNach, a nie dolarach. Ostateczna decyzja zapadła, gdy w piątek o godz. 22.00 mogłem porozmawiać na czacie z gościem (po polsku!), który wiedział co to .htaccess i TTL.

Łukasz Jędrasiak

Łukasz Jędrasiak, Specjalista ds. marketingu

www.jedrasiak.eu

2020.10.01

Artur Wąsowicz

Artur Wąsowicz, Specjalista SEO

www.sklepyzbutami.org

2020.09.30

Z przyjemnością polecamy usługi hostingowe firmy Smarthost. Serwery działają bezproblemowo, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Odpowiedzi pomocy technicznej są szybkie i na temat. Mamy konta na wielu hostingach i na pewno Smarthost jest jednym z najlepszych.
Na poprzednim hostingu mieliśmy spore problemy przy działaniu serwisu www. Strona często była niedostępna. Otrzymaliśmy polecenie na usługi hostingowe w Smarthost. Teraz stan można określić jako idealny wręcz wzorcowy. Aktualnie strona www bardzo szybko się ładuje i jest cały czas online. Polecam rozwiązania smarthost litespeed. PSGroup - Dty-Home.pl

Precision Services Group Sp.z o.o.

Monika Bałacińska, Członek Zarządu

dry-home.pl

2020.09.29

UNUM

Bartosz Sałach, Webmaster

unum.net.pl

2020.09.24

Absolutnie najlepiej obsługiwany support w Polsce. Żadnych awarii. zespół fachowców. Niezależny, szybki hosting. Polecam. Korzystam od lat.
Smarthost hosting super jest, czy to słońce, czy to deszcz. Zawsze chętni do pomocy, nawet o 12 w nocy! Szybko, tanio, bezboleśnie chyba tak nie miałam jeszcze Jeśli strona - tylko tu i po hosting - tup, tup, tup!

MirKraft

Magda Ziemkiewicz, właściciel

www.mirkraft.pl

2020.09.24

-

Mirek, -

www.art2d.eu/

2020.09.22

Od 2018 roku jestem zadowolonym klientem firmy "Smarthost", a to niewątpliwie okazja do małej retrospekcji. Korzystam z oferty hostingowej oraz z własnej domeny, zarejestrowanej w tej właśnie firmie. Ponieważ aktualne oferty, cechy i parametry znajdują sie na stronie głównej >>smarthost.pl<<, to ja daruję sobie szczegółowy opis usługi :). Postanowiłem jednak napisać co zadecydowało o moim wyborze. Są to następujące zalety: szybkość i stabilność działania serwera ( systematycznie modernizowany sprzęt ) atrakcyjna cena, dodatkowe i bezpłatne usługi ( certyfikaty SSL ) elastyczność oferty, którą można dostosować do własnych potrzeb oraz profesjonalne wsparcie techniczne Podsumowując, ta firma hostingowa jest tym, czego wszyscy szukają, a słowa - uczciwość i solidność określa sposób w jaki działa. Zdecydowanie polecam. Mirek
Najlepszy hosting na rynku, od bardzo dawna bezawaryjne i bezproblemowe działanie. Polecam

Anty-Księgarnia Adam Lewandowski

Adam Lewandowski, właściciel

www.anty-ksiegarnia.pl/

2020.09.22

Spotide

Damian Rabjasz, Właściciel

www.spotide.pl

2020.09.22

Na Smarthost trafiłem z polecenia. Po prawie dwóch latach współpracy, nie wybrałbym już innego hostingu. Polecam serdecznie!
Współpraca ze Smarthost to czysta przyjemność. Wysoki poziom profesjonalizmu, niezawodność, konkurencyjne ceny, duży wybór ofert, świetny kontakt z supportem. Zdecydowanie polecam!

Łukasz Kopeć

Łukasz Kopeć, Admin

zarabianiewdomu.com/

2020.09.21

Jolanta Wilsz

Jolanta Wilsz, Jolanta Wilsz

www.jolantawilsz.pl

2020.09.20

Firma hostingowa Smarthost w 2013 roku stworzyła moją stronę internetową https://www.jolantawilsz.pl Wielokrotnie będąc w firmie dziękowałam za profesjonalne wykonanie tej strony. Wiele osób wypowiedziało bardzo pozytywne opinie na jej temat. Od siedmiu lat strona funkcjonuje bez zarzutu, za co chciałam serdecznie podziękować firmie Smarthost.
Firma dobrze obsługuje swoich klientów. Polecam.

Ceramika IRMINA Zakład Ceramiki Art

Edward Bogucki, współwłaściciel

www.irmina.pl

2020.09.17

e-skutery.krakow.pl

Grzegorz Stupnicki, prokurent

www.e-skutery.krakow.pl

2020.09.17

Polecam! Jak na nasze potrzeby bardzo dobra szybkość działania serwerów. Bardzo dobry kontakt z serwisem. Szybka reakcja na nasze potrzeby. Awarii jak dotąd nie było więc nie mamy jak oceniać skuteczności ich usuwania :)
Stabilne i bezawaryjne rozwiązanie w rozsądnych pieniądzach. Polecam!

FabrykaNaklejek.com

Marek Kotula, Administrator

www.fabrylanaklejek.com

2020.09.17

Skajfan

Jacek Barański, Przedsiębiorca

www.skajfan.pl

2020.09.16

Szczerze polecam usługi hostingowe w firmie Smarthost. O wyborze firmy zdecydowała rzetelność oraz profesjonalizm z jakim traktują swoich klientów. Ceny też są bardzo konkurencyjne na tle innych firm hostingowych.
To mój pierwszy rok z hostingiem od Smarthost i zapowiada się że zostaję z Wami. Smarthost jest niezawodny, a porady i pomoc błyskawiczne. Oby tak dalej!

Łukasz Ścibor

Łukasz Ścibor, właściciel

www.lukaszscibor.com

2020.09.16

Blog Ernesto Che GO

Rys Iw, Ernesto Che GO (właściciel)

blog.gamover.org

2020.09.15

Co tu dużo gadać, SmartHost to porządna firma oparta na solidnej ekipie. Nie wierzysz - sprawdź, ja polecam.
Doskonały, szybki i niezawodny hosting. Bardzo fajna opcja resellerska. Support na najwyższym poziomie. Polecam z czystym sumieniem.

Paweł

Paweł, Właściciel

www.bankert.pro

2020.09.15

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hosting WordPress

Szybkość i wydajność: dyski ssd, http/2, wiele metod cache, bezpłatne przeniesienie danych, bezpłatne certyfikaty SSL

Hosting Joomla

Szybkość i wydajność: wysokie I/O, dużo pamięci RAM, dyski ssd, http/2, bezpłatne certyfikaty SSL, wsparcie techniczne

Hosting Presta

Bezpieczeństwo i wydajność: pełna separacja, technologia anty-exploitowa, dysk SSD, http/2, bezpłatne certyfikaty SSL.

Serwery dedykowane

Wszędzie tam, gdzie wymagana jest duża moc obliczeniowa, możesz wybrać jeden z naszych serwerów dedykowanych w naszej własnej serwerowni zlokalizowanej w Polsce.

Serwery VPS

Kiedy musisz skonfigurować system operacyjny na naszej platformie hostingowej, dobrym pomysłem jest wybranie własnego VPS z cPanel i dostępem do roota.

Rejestracja Domen

Na Smarthost.pl można zarejestrować kilkaset rodzajów domen z całego świata. Nasze ceny są przystępne dla wszystkich. Jesteśmy partnerem NASK.