Opinie klientów|o smarthost.pl

Poprosiliśmy naszych Klientów, żeby nieobowiązująco opisali, z czego szczególnie są zadowoleni w zakresie współpracy ze Smarthost.
Poniżej prezentujemy opinie naszych Klientów o hostingu Smarthost.pl

ABIX Edukacja

Adam Jurkiewicz, Współwłaściciel

abixedukacja.eu

2019.11.07

Potrzebuję serwisu, który po prostu działa. 24/7 - tylko tyle i aż tyle. Na Smarthost działam już ponad rok, i nigdy nie było awarii, a wszelkie moje potrzeby załatwiałem w kwadrans z Help-deskiem. Od kilku miesięcy nawet do Help-desku się nie odzywam, bo nie mam potrzeby.
Polecam uslugi swiadczone na smarthost.pl. Poprzednio korzystalem z home.pl. Znaczna lepsza relacja ceny do jakosci i w dodatku mozna zawsze liczyc na pomoc administratorow uslugi hostingowej

Ryszard Choroszy

Ryszard Choroszy, Redaktor naczelny portal-mundurowy.pl

Portal-mundurowy.pl

2019.08.03

Ewa Siekielewska

Ewa Siekielewska, właściciel firmy

ewasiekielewska.smarthost.pl

2019.08.02

Jestem bardzo zadowolona. Prefesjonalna, w pełni zadowalajaca usługa. Polecam
Korzystam z usług smarthost.pl już drugi rok. Kiedy ktoś pyta mnie o polecenie hostingu, z całą odpowiedzialnością polecam tego dostawcę. Intuicyjny panel to dla mnie spore udogodnienie, a serwis IT działa w sposób perfekcyjny. Reakcja jest prawie natychmiastowa i zawsze kończy się rozwiązaniem moich oczekiwań.

Rafał Dworczak

Rafał Dworczak, właściciel

city4you.pl

2019.02.05

Refimex sp. z o.o.

Oleg Bondarenko, Prezes zarządu

www.refimex.pl

2018.12.28

Super!
jak dotąd wszystko O.K!, strona działa bez zarzutu, pozdrawiam ekipę...

Jan Skrzyniarz

Jan Skrzyniarz, technik elektronik

www.polbeerlabels.pl

2018.12.27

Aneta

Aneta, właściciel

malujemypoznan.com.pl

2018.12.27

super!!! polecam wszystkim!!!
Super hosting

Marcin

Marcin, Właściciel

abri-nieruchomosci.com

2018.12.27

Piotr Sławiński

Piotr Sławiński, webmaster

strona24.com

2018.12.27

Rewelacja! stabilnie i bez przerw. Polecam
Super hosting, zdecydowanie polecam.

Piotr Sławiński

Piotr Sławiński, admin

strony-pozycjonowanie.pl

2018.12.27

Damian Kucaj

Damian Kucaj, Webmaster

glfusion.pl

2018.12.16

Krótko chciałbym dodać od siebie odnośnie naszej współpracy ze jestem zadowolony z usług sponsorowanych przez SmartHost.pl spełniają moje oczekiwania. Jesteście jedyną firmą z którą wiąże dłuższą współprace.Pierwszy raz się spotkałem z usługami na wysokim poziomie i od razu mówię ze zostaje z wami bo macie najlepsze usługi hostingowe z jakimi się spotkałem w sieci. Dziękuję :)
To jest mój 4 hosting i najlepszy. Sympatycznie, życzliwie i fachowo, nawet jeśli coś nie jest w zakresie usług można liczyć na wsparcie. Szybka reakcja w likwidowaniu problemu. Dziękuję!

Jolanta Lenart

Jolanta Lenart, Właściciel

jolanta-lenart.pl

2018.12.12

Wojciech Misiaszek

Wojciech Misiaszek, Właściciel

www.sztukapolska.com.pl

2018.11.20

Jaka może być lepsza opinia niż to, że przedłużyłem hosting na kolejny rok? ;-) Oto moje u Was serwisy: https://www.sztukapolska.com.pl https://www.portretpupila.pl https://www.masterofstainedglass.com i właśnie tworzony: https://www.azylanci.pl
I highly commend and appreciate the team at Smarthost, One thing I will always remember is that they are very supportive, always Quick to help. All my issues are always fixed at no extra charge. God Bless you smart host, you have helped me and my clients a lot

OSB Solutions

Osbert Mwijukye, Team Leader

mwijukyeosbert.com

2018.11.01

Z.P.H.U. Grofes

Zygmunt Grodzki, Kierownik techniczny

www.grofes.pl

2018.10.31

Bardzo sprawne profesjonalne przygotowanie wszystkich potrzebnych do hostingu materiałów naszej strony www. oraz poczty e-mail. Wszystko jest bardzo dobrze zaprogramowane bez żadnych problemów obsługiwana jest nasza firma. Polecamy wszystkim współpracę z firmą Smarthost. Pozdrawiam
Super obsługa, świetny, szybki kontakt, profesjonalizm i dobre ceny.

Ka-boom! Agencja Eventowa

Katarzyna Kicinska-Pajchrowska, Dyrektor

ka-boom.pl

2018.10.31

Michał Zwoliński

Michał Zwoliński, Informatyk

kierowcasieszkoli.pl

2018.10.15

Smarthost to najlepszy hosting na świecie! Stały i szybki kontakt z administratorami. Bezproblemowa, darmowa migracja z innego hostingu z możliwością uzgodnienia szczegółów. Intuicyjny interfejs z ogromnymi możliwościami (m.in. selektywne przywracanie z kopii zapasowych) Skanery wykrywające zagrożenia. Świetna jakość i kompetentna obsługa - pomocna w każdej sytuacji. Polecam!!!
Nudny hosting. Strona zawsze działa. Backupy robią się automatycznie, są darmowe certyfikaty SSL. Nawet jak coś zepsuję przez grzebanie w mojej stronie to chłopaki z helpdesku załatwiają sprawy szybko i profesjonalnie. A tak bym się chciał czegoś czepić.... Zdecydowanie mogę polecić smarthost.pl!

Biuro Rachunkowe BETALINE

Dominik Wajda, Właściciel

www.betaline.pl

2018.10.08

Parafia Ewangelicko-Augsburska pw. ap. Piotra i Pawła w Tychachdodający

Stanisław J. Boczar, admin (choć to za dużo powiedziane)

joannici.tychy.pl

2018.05.24

Nic dodać - nic ująć. Profesjonalny, precyzyjny i ... cierpliwy oraz wyrozumiały.
Mam w Smarthoście swoją stronę oraz kilka subdomen testowych. Jest to pierwszy hosting, z którego naprawdę jestem zadowolona. Jest szybko, pojemnie i to, co najważniejsze - świetna pomoc techniczna praktycznie prawie 24h/dobę. Nie olewają klientów tylko wychodzą im na przeciw i starają się pomóc w każdej sytuacji.

Joanna Bieńkowska

Joanna Bieńkowska, webmaster

ferart.pl

2018.05.09

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hosting WordPress

Szybkość i wydajność: dyski ssd, http/2, wiele metod cache, bezpłatne przeniesienie danych, bezpłatne certyfikaty SSL

Hosting Joomla

Szybkość i wydajność: wysokie I/O, dużo pamięci RAM, dyski ssd, http/2, bezpłatne certyfikaty SSL, wsparcie techniczne

Hosting Presta

Bezpieczeństwo i wydajność: pełna separacja, technologia anty-exploitowa, dysk SSD, http/2, bezpłatne certyfikaty SSL.

Serwery dedykowane

Wszędzie tam, gdzie wymagana jest duża moc obliczeniowa, możesz wybrać jeden z naszych serwerów dedykowanych w naszej własnej serwerowni zlokalizowanej w Polsce.

Serwery VPS

Kiedy musisz skonfigurować system operacyjny na naszej platformie hostingowej, dobrym pomysłem jest wybranie własnego VPS z cPanel i dostępem do roota.

Rejestracja Domen

Na Smarthost.pl można zarejestrować kilkaset rodzajów domen z całego świata. Nasze ceny są przystępne dla wszystkich. Jesteśmy partnerem NASK.