Opinie klientów|o smarthost.pl

Poprosiliśmy naszych Klientów, żeby nieobowiązująco opisali, z czego szczególnie są zadowoleni w zakresie współpracy ze Smarthost.
Poniżej prezentujemy opinie naszych Klientów o hostingu Smarthost.pl

Graffstudio

Ярослав Жеглень, Креативний директор

graffstudio.com

2021.09.23

За послуги, які надає «SmartHost.pl» я ставлю найвищий бал з максимально можливих. Для нас, крім рішень та послуг, які вони пропонують, дуже велике значення має підтримка, на яку ми можемо розраховувати в будь-який час. Я настійно рекомендую компанію, як приватним особам, які шукають хороший хостинг, так і компаніям.
Usługi stosunkowo tanie, na wysokim poziomie. Zero problemów + wsparcie dla laików ;) czego więcej chcieć, polecam serdecznie!!!

PODATKI Z GÓRKI Grażyna Górka

Grażyna Górka, Właściciel firmy

www.podatkizgorki.pl

2021.05.04

AcroFamily

Trener Jawor, Prezes

www.acrofamily.pl

2021.04.13

SmartHost bardzo dba o pozycjonowanie mojej strony! W pierwszym miesiącu współpracy, od razu trafiłem do TOP5, dzięki comiesięcznym raportom jest na bieżąco z tym co się dzieje i co jeszcze można usprawnić :)
Usługi świadczące przez firmę SmartHost to najwyższy poziom. Na uznanie zasługuje Chat Online - osoby, które tam pracują oferują swoją pomoc niemal całą dobę, odpowiadają niemal od razu i rozwiązują każdy problem niemal od ręki! Całym sercem mogę polecić usługi SmartHost. Korzystałem z wielu innych usług konkurencji, jednak jeżeli ktoś szuka wysokiej jakości z przystępną ceną - to świetnie trafił.

Freaky Media

Łukasz Leder, CEO

tsm-transport.pl/

2021.04.09

Grzegorz Kempinsky

Grzegorz Kempinsky, Reżyser teatralny

www.kempinsky.pl

2021.03.27

Nareszcie trafiłem na hosta, z którym czuję się bezpiecznie!
Plusów co niemiara. Po pierwsze cpanel, po drugie (może nawet po pierwsze) obsługa. Piszesz nie z botem, a z człowiekiem, który robi wszystko, żeby ci pomóc. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z brakiem rozwiązania problemu. Po trzecie przenoszenie danych ze starego hostingu także bez skuchy. Polecam do sześcianu! :)

Łukasz Korycki

Łukasz Korycki, właściciel

dk-media.pl

2021.03.27

Firma Handlowa "ROMI"

Romuald Matuszewski, Właściciel

firmaromi.pl

2021.03.21

Moja firma potrzebowała wizytówki oraz serwera z dobrymi parametrami w stosunku do ceny. SmartHost oferuje to wszystko i znacznie więcej. Docelowo stawiam strony na CMS Wordpress, który ma tutaj pełne wsparcie. Największą zaletą SmartHost nie jest wyłącznie cena i zaplecze techniczne, ale również pomoc, z której można korzystać codziennie! Pracownicy SmartHost są cierpliwi, szybko znajdują rozwiązanie problemu i profesjonalnie podchodzą do każdego zagadnienia. Właśnie dlatego polecam SmartHost, bo pierwszy raz mogę liczyć na błyskawiczną reakcję ze strony hostingodawcy, który dostarcza kompleksowe rozwiązania skrojone na miarę każdego budżetu. Gratuluję i pozdrawiam.
Polecam gorąco usługi firmy smarthost - zawsze służą poradą, szybkim wsparciem i bez problemu można się z nimi skontaktować np. za pomocą chatu, z czego korzystam jeśli zachodzi potrzeba. Serwer działa stabilnie, przetrzymuję na nim kilka sklepów oraz stron moich marek.

GR4 sp. z o.o.

Dawid Szczepaniec, Prezes Zarządu

www.cartello.pl

2021.03.20

Marta Łazar

Marta Łazar, Mentor i doradca biznesowy

www.camina.pl

2021.03.19

Przeniesienie strony na serwer Smarthost i wykorzystanie możliwości Litespeed + REDIS sprawiło, że moja strona ładuje się dwukrotnie szybciej! Tak spektakularnej poprawy, dzięki tak drobnej zmianie, nie spodziewałam się w najśmielszych snach. Jednocześnie operacja przeniesienia strony i poczty była bezbolesna, a każde pytanie laika (którym jestem) dostało jasne i cierpliwe odpowiedzi. Zespół wsparcia dał mi też cenne wskazówki, które wykraczały poza standardowe "załatwienie sprawy". Lubię tak pracować. Polecam!
Korzystałem z wielu firm hostingowych nawet zagranicznych ale dopiero z firmy smarthost jestem bardzo zadowolony. Moje strony internetowe wczytują się błyskawicznie i są bardziej widoczne w wyszukiwarkach. Przeniesienie stron internetowych z zagranicznego hostingu odbyło się bardzo szybko oraz bezproblemowo a także bezpłatnie. Dodatkowo bardzo świetnym atutem firmy Hostingowej " Smarthost " jest idealny i i bardzo szybki kontakt z konsultantami on-line, którzy dokładnie wyjaśniają kwestie techniczne oraz pomagają w ich wprowadzaniu. Reasumując bardzo polecam tę firmę hostingową smarthost.pl wszystkim poszukującym profesjonalnego hostingu.

Med. Naturalna Czesław Karkowski

Czesław Karkowski, Właściciel

www.czeslawkarkowski.com

2021.03.18

Tomek Urban

Tomek Urban, Właściciel

wonders4you.com

2021.03.18

Jako webmaster wybrałem hosting dla siebie i dla większości klientów właśnie tutaj. Jako zalety powiem tak: - Cena za tą jakość jest zadowalająca. - Szybkości strony przy opcji LiteSpeded + Reedis jest ok. - Bezproblemowe załatwienie sprawa RODO, dla moich klientów ma duże znaczenie. - Szybki i bezbolesny kontakt z obsługą. - Prostota i uniwersalność cPanelu też robi swoje, przyspiesza mi znacznie prace w porównaniu z innymi panelami.
Konfiguracja serwera szybka i sprawna. Jeśłi chodzi o prędkość to na opcji LiteSpeed + Redis, jest zadowalająca. Dziękujęmy

Tomasz Urban

Tomasz Urban, Webmaster

chloemed.eu/

2021.03.18

Paulina

Paulina, właściciel

bardzolubie.pl

2021.03.18

Od kilku lat korzystam z hostingu smarthost.pl i usługi tej firmy mogę z czystym sumieniem polecić każdemu, a zwłaszcza tym osobom, którym wydaje się, że nie poradzą sobie same z obsługą serwera. Od strony technicznej hosting funkcjonuje bardzo dobrze, a Support dostępny na czacie od godziny 8 rano do północy działa doskonale, zawsze służy pomocą i informacją.
Solidny i bezawaryjny hosting, który spełnia wszystkie moje oczekiwania. Wybrałem Smarthost z polecenia i nie zawiodłem się. Różnicę w szybkości działania strony czuć gołym okiem. Do tego płacę mniej, a panel administracyjny jest wygodny jak nigdzie indziej. Smarthost to również wzorowy przykład tego jak powinna wyglądać obsługa klienta i pomoc techniczna. Support jest błyskawiczny, a konsultanci pomocni i cierpliwi. Olbrzymi plus za bezpłatną migrację. Wielka ulga po przesiadce z hostingu konkurencji.

PIT-STOP

Jacek Zimnicki, właściciel

p-stop.pl

2021.03.12

Siteon Magdalena Winogradow

Magdalena Winogradow, x

siteon.pl/

2021.02.26

Świetny hosting, polecam z całego serca. Support na szóstkę z plusem. Zawsze pomocni, niestrudzenie odpowiadają na wszystkie pytania i doradzają. Reakcja na każde zgłoszenie jest natychmiastowa, nawet w dziwnych nocnych godzinach. Parametry poszczególnych pakietów hostingowych w stosunku do ceny bardzo konkurencyjne. Hosting posiada świetny i intuicyjny panel klienta, wszystko praktycznie można ustawić samodzielnie, nawet laik sobie poradzi, a mnogość możliwości ustawień zadowoli również tych wymagających od hostingu dużo więcej. Także nie ma się co zastanawiać tylko kupować :)
Jeszcze nie spotkałem się z tak doskonałym supportem, bardzo dobry kontakt w każdej sytuacji, niezależnie od godziny, zawsze mili i życzliwi :) Polecam smarthost.pl z czystym sumieniem, Posiadam w Smarthost.pl kilka hostingów i przestałem już szukać innych, kiedyś "skakałem" z jednej firmy hostingowej na drugą bo zawsze coś było nie tak... aktualnie od kilku lat tylko smarthost.pl dla mnie i moich Klientów... Gorąco polecam i oby tak dalej... Michał

Agencja Reklamowa Bariball

Michał, Właściciel

www.bariball.pl/

2021.01.31

Pixgoblin

Paweł Pożoga, Web Developer

pixgoblin.pl/

2021.01.18

Wykupienie hostingu w smarthost.pl okazało się świetną decyzją. Wybrałem serwer LiteSpeed i się nie zawiodłem. Na prawdę czuć różnicę w prędkości działania stron. Hosting jest szybki, a panel zarządzania bardzo wygodny i rozbudowany. Mogę skonfigurować wszystko dokładnie tak jak chcę. Do tego dochodzi świetny kontakt z obsługą techniczną. Tu po prostu wszystko działa tak jak powinno. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia po miesiącu użytkowania. Na razie praca odbywa się bez zakłóceń. Szybkość działania bez zarzutu. Hosting nie był testowany żadnym poważnym kryzysem. Wśród opcji na zapleczu nie odnalazłem możliwości pobrania wybranych backupów - są one robione automatycznie i gdzieś przechowywane przez tydzień., ale żeby mieć na swoim komputerze, to trzeba chyba jakoś zrobić samemu.

Dziennik internetowy Strzałka

Grzegorz Żochowski, naczelnik

strzalka.press

2021.01.16

PHU DEAL

Piotr Franieczek, Właściciel

fivestarsbb.com

2020.12.19

Przeszedłem z AZ niestety ceny tam rosły jak oszalałe nie były warte tego co tam posiadałem przeszedłem do smarthost z polecenia bratanka od samego początku bardzo mi się podobało przejrzystość stron i zakładanie nowych domen itp. Pomoc potrzebowałem od samego początku, gdyż mam słabą wiedzę na temat tych programów. Także kontaktowałem się online od 8-24 szczerze pisząc naprawdę fajny zespół, który wie co robi pomoc była w moim przypadku ogromna, bardzo dziękuję i polecam przyszłym użytkownikom nic dodać nic ująć.
Zależało nam na hostingu, który jest dobry, ale i w miarę sensownie wygląda cenowo. Z polecenia trafiliśmy do Smarthost.pl i w zasadzie po kwadransie już dopinaliśmy kwestie związane z założeniem tutaj wszystkiego, co było nam potrzebne. Hosting jest szybki, a wszystkie panele bardzo przejrzyste. Na plus także obsługa, gdzie możemy liczyć na szybkie i profesjonalne podejście do klienta, a co więcej - ekipa Smarthost pomoże i doradzi także w kwestiach, które nie wchodzą w zakres współpracy, czyli hosting czy domenę.

Twój Portal Żużlowy

Konrad Cinkowski, Redaktor naczelny

twojportalzuzlowy.pl/

2020.12.17

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hosting WordPress

Szybkość i wydajność: dyski ssd, http/2, wiele metod cache, bezpłatne przeniesienie danych, bezpłatne certyfikaty SSL

Hosting Joomla

Szybkość i wydajność: wysokie I/O, dużo pamięci RAM, dyski ssd, http/2, bezpłatne certyfikaty SSL, wsparcie techniczne

Hosting Presta

Bezpieczeństwo i wydajność: pełna separacja, technologia anty-exploitowa, dysk SSD, http/2, bezpłatne certyfikaty SSL.

Serwery dedykowane

Wszędzie tam, gdzie wymagana jest duża moc obliczeniowa, możesz wybrać jeden z naszych serwerów dedykowanych w naszej własnej serwerowni zlokalizowanej w Polsce.

Serwery VPS

Kiedy musisz skonfigurować system operacyjny na naszej platformie hostingowej, dobrym pomysłem jest wybranie własnego VPS z cPanel i dostępem do roota.

Rejestracja Domen

Na Smarthost.pl można zarejestrować kilkaset rodzajów domen z całego świata. Nasze ceny są przystępne dla wszystkich. Jesteśmy partnerem NASK.