Poprosiliśmy naszych Klientów, żeby nieobowiązująco opisali, z czego szczególnie są zadowoleni w zakresie współpracy ze Smarthost.
Poniżej prezentujemy opinie naszych Klientów o hostingu Smarthost.pl

Pixgoblin

Paweł Pożoga, Web Developer

pixgoblin.pl/

2021.01.18

Wykupienie hostingu w smarthost.pl okazało się świetną decyzją. Wybrałem serwer LiteSpeed i się nie zawiodłem. Na prawdę czuć różnicę w prędkości działania stron. Hosting jest szybki, a panel zarządzania bardzo wygodny i rozbudowany. Mogę skonfigurować wszystko dokładnie tak jak chcę. Do tego dochodzi świetny kontakt z obsługą techniczną. Tu po prostu wszystko działa tak jak powinno. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia po miesiącu użytkowania. Na razie praca odbywa się bez zakłóceń. Szybkość działania bez zarzutu. Hosting nie był testowany żadnym poważnym kryzysem. Wśród opcji na zapleczu nie odnalazłem możliwości pobrania wybranych backupów - są one robione automatycznie i gdzieś przechowywane przez tydzień., ale żeby mieć na swoim komputerze, to trzeba chyba jakoś zrobić samemu.

Dziennik internetowy Strzałka

Grzegorz Żochowski, naczelnik

strzalka.press

2021.01.16

PHU DEAL

Piotr Franieczek, Właściciel

fivestarsbb.com

2020.12.19

Przeszedłem z AZ niestety ceny tam rosły jak oszalałe nie były warte tego co tam posiadałem przeszedłem do smarthost z polecenia bratanka od samego początku bardzo mi się podobało przejrzystość stron i zakładanie nowych domen itp. Pomoc potrzebowałem od samego początku, gdyż mam słabą wiedzę na temat tych programów. Także kontaktowałem się online od 8-24 szczerze pisząc naprawdę fajny zespół, który wie co robi pomoc była w moim przypadku ogromna, bardzo dziękuję i polecam przyszłym użytkownikom nic dodać nic ująć.
Zależało nam na hostingu, który jest dobry, ale i w miarę sensownie wygląda cenowo. Z polecenia trafiliśmy do Smarthost.pl i w zasadzie po kwadransie już dopinaliśmy kwestie związane z założeniem tutaj wszystkiego, co było nam potrzebne. Hosting jest szybki, a wszystkie panele bardzo przejrzyste. Na plus także obsługa, gdzie możemy liczyć na szybkie i profesjonalne podejście do klienta, a co więcej - ekipa Smarthost pomoże i doradzi także w kwestiach, które nie wchodzą w zakres współpracy, czyli hosting czy domenę.

Twój Portal Żużlowy

Konrad Cinkowski, Redaktor naczelny

twojportalzuzlowy.pl/

2020.12.17

Firma Usługowo-Szkoleniowa

Krzysztof Czyżowicz, właściciel

www.dowozy.eu/

2020.11.30

Super hosting, dobra pomoc techniczna.
Smarthost to solidna firma, z której usług korzystam od początku istnienia mojej działalności — jeszcze ani razu się nie zawiodłem. W mojej pracy miałem okazję pracować z wieloma firmami od hostingów i różnie to bywało. Przede wszystkim doceniam jakość supportu, który jest na najwyższym poziomie. Czas odpowiedzi to dosłownie minuty. Pomagają też w sprawach, które teoretycznie nie są po stronie hostingu. Zawsze polecamy ten hosting naszym klientom.

Octamedia

Maciej Cherubin, Właściciel

octamedia.pl/

2020.11.14

Marek Klimczyk

Marek Klimczyk, właściciel

www.bioterapiaklimczyk.pl

2020.11.09

Jestem bardzo mile zaskoczony jakością usług.Polecam wszystkim.
Przeniosłam się na hosting w smarthost.pl i jest to moja najlepsza decyzja. Wszystko działa tak jak należy. Po dodaniu domeny nie musiałam się martwić o certyfikat SSL, został utworzony automatycznie. Poza tym, brak jest ukrytych kosztów, a ceny rejestracji domeny są o wiele niższe niż u poprzedników. Kontakt rewelacyjny, błyskawicznie dostaję rzetelne odpowiedzi na zadane pytania. W końcu czuję, że mogę zaufać profesjonalistom i spokojnie zająć się sprzedażą internetową. Polecam !

Elżbieta Sokołowska Elius Art

Elżbieta Sokołowska, artysta ceramik

arteliu.pl

2020.11.05

Tomasz Zygadło

Tomasz Zygadło, Szef

www.gondolawroclaw. pl

2020.11.04

Bardzo przystępna cena hostingu w porównaniu z konkurencją i co ważne bezpłatna migracja z innych serwisów. Szybka pomoc na czacie w razie jakichś problemów. Jak dotąd ja jestem zadowolony.
Usługi hostingowe na smarthost są na bardzo wysokim poziomie. Firma naprawdę dba o klienta. Polecam szkołom, które oczekują wysokiej jakości usług za przystępną cenę.

Szkoła Podstawowa w Przewozie

Wioletta Sosnowska, Dyrektor

www.spprzewoz.edu.pl

2020.10.28

Graffstudio

Jarosław Żegleń, Creative Director

graffstudio.com

2020.10.24

Moja ocena dla usług oferowanych przez "SmartHost.pl" jest najwyższa z możliwych. Pomijając kwestię co do rozwiązań i usług jakie oferują, dla nas bardzo ważna jest wsparcie, na które możemy liczyć zawsze o każdej praktycznie porze. Gorąco polecam, zarówno osobom prywatnym szukającym dobrego hostingu, jak i agencjom.
Smarthost na tle konkurencji ma lepszą pomoc techniczna, która dostępna jest do 24. Możliwość rozmowy z kompetentną osobą . Nie muszę czekać na kontakt pół godziny ani czekać 24 godziny na odpowiedz mailową. Po drugiej stronie są ludzie którzy szybko starają się szybko rozwiązać problem.

TRAMP WIESŁAW MALUCHNIK

WIESŁAW MALUCHNIK, właściciel

trampsport.pl

2020.10.24

Wydawnictwo Kojot i kruk

Krzysztof Janczukowicz, właściciel firmy

kojotikruk.pl/

2020.10.17

Dwa razy połączyłem się z konsultacją on-line, która skutecznie i cierpliwie (za każdym razem ponad godzinna konsultacja step by step - nie jestem informatykiem) rozwiązała mój problem. To duży plus tego hostingu, który zresztą przebiega już od kilku lat bez żadnych zakłóceń.
Uważam Smarthost za najlepszy hosting w Polsce. Lista zalet jest bardzo długa. Najważniejsze jest świetne i błyskawiczne wsparcie klienta, odpowiedź przychodzi już po paru minutach. Po drugie, serwery posiadają wspaniały cPanel, który pozwala wszystko łatwo samodzielnie ustawić: dodać domenę, ustawić PHP, wygenerować darmowy SSL. Po trzecie, serwery są szybkie i bezawaryjne. I wreszcie dobra polityka cenowa: nie ma podstępnych podwyżek cen jak w innych firmach. Przeniosłem tu już ok. 100 stron i wszyscy moi klienci śpią spokojnie. Ja też.

Solmedia

Andrzej Bolewski, web developer

www.solmedia.pl

2020.10.15

Angelika Brzezinska

Angelika Brzezinska, Angelika Brzezinska

angelikabrzezinska.pl/

2020.10.14

Atrakcyjna oferta cenowa. Zero problemów z serwerami. Jak dla mnie to strzał w 10.
Trafiłam do firmy Smarthost z polecenia i uważam, że nie mogłam wybrać lepiej. Zajmuję się rękodziełem, tak więc sprawy artystyczne po prostu "czuję". Znacznie gorzej u mnie ze sprawami technicznymi ;) Od początku byłam zaskoczona szybkością działania i podejściem do klienta. Rewelacyjny support, a osoby pracujące w Smarthost niezawodne, bardzo pomocne, niesłychanie cierpliwe i nastawione na rozwiązanie problemu klienta. Mogę dodać już tylko jedno - super, że jesteście :)

ELfamma

Elżbieta Elfama, Właściciel

elfamma.pl

2020.10.08

Katarzyna

Katarzyna, wlasciciel firmy

floralflames.co.uk

2020.10.08

Trafilam do smarthost z polecenia i ani przez sekunde nie zalowalam swojej decyzji o przejsciu. Jako osoba nie znajaca sie zupelnie na 'tych komputerowych sprawach' zawsze czuje sie zaopiekowana i jesli, z braku umiejetnosci, mam problem techniczny smarthost szybko i w przyjemnej atmosferze go rozwiazuje. Polecam goraco.
Po dwóch latach współpracy przede wszystkim czuję się bezpiecznie. Natychmiastowa reakcja na monity hakerskie!!! Ogólnie jestem bardzo zadowolona.

Bontech

Ewa Galant, Właściciel

bontech.com.pl

2020.10.04

Ciepliki Aneta Macko

Marcin Macko, Administrator

ciepliki.pl

2020.10.03

Polecam hosting smarthost! Nie jestem zaawansowanym użytkownikiem a nie miałem żadnych problemów z uruchomieniem swojej pierwszej strony internetowej. Support działa błyskawicznie i o każdej porze.
Na Smarthosta trafiłam poprzez rekomendację osoby, która od wielu lat ma tam kilka domen - co było dla mnie najbardziej wiarygodną opinią. W lipcu przeniosłam tam domenę oraz wykupiłam hosting, a potem... utknęłam! Nie miałam zielonego pojęcia jak się tym wszystkim zająć, dlaczego nie mam certyfikatu SSL, gdzie jest jeden kluczowy plik.... Na szczęście chłopaki z czatu zawsze odpowiadali na moje pytania szybko, uprzejmie i kompetentnie i koniec końców, mam działającą stronę i podpięty certyfikat! Polecam ich z czystym sercem!

Home Forest

Agnieszka Czubak, CEO

homeforestgranada.com

2020.10.03

1 2 3 4 5 6 7 8